Një kuti frutash çdo javë në derën tënde

Fruta të përzgjedhura me kujdes, nga marketi në duart e tua. Provo shijet e natyrës shqiptare dhe ekzotike me kutitë tona.

Si funksionon Frut'za?

Zgjidh shportën

Mund të jetë e parapërgatitur, ose me fruta sipas dëshirës

Zgjidh planin

Plan 1-javor, 2-javor, 1-mujor ose blerje provë

Merr produktin

Mund të paguash në dorë ose online

Zgjidh planin arrow_forward

Krijo shportën tënde ideale

create-your-box
compose-box

Kompozo kutinë tënde me frutat e preferuara në disa sekonda dhe pa kosto ekstra

save-for-later

Ruaje për më vonë ose rekomandoja një miku

you-decide-quantity

Sasia është në dorën tënde, varet sa uri ke :)

Krijo tani arrow_forward

Maksimizo eksperiencën tënde

pay-online-paguaj-online

Paguaj online

Kryej pagesën me çdo kartë krediti ose debiti

refer-to-a-friend-refero-një-mik

Refero te një mik

arrow_back

Na refero te një mik dhe përfito ulje në blerjen e radhës

our-friend-mik-i-yni

Besnikëri

Ne dimë t’i trajtojmë miqtë. Pas porosisë së 10-të, tjetrën e ke nga ne

Oh po, jemi të bekuar!

Me Frut'za, frutat e jashtëzakonshme të parajsave mesdhetare dhe ekzotike shuajnë urinë tënde

Toka jonë ofron një shumëllojshmëri të thesareve sezonale mesdhetare dhe ne ofrojmë gjithashtu një shumëllojshmëri frutash ekzotike dhe të thata. Na u bashko në një udhëtim për të eksploruar frutat që lulëzojnë në këtë vend të jashtëzakonshëm

loader

Prisni...